Total Pageviews

Tuesday, July 12, 2011

PK2, un frankfurt diferent a Canet de Mar

Les obres de Dase decoren aquest local diferent de Canet de Mar
Us vull recomanar un frankfurt diferent, es diu PK2 i el trobareu a la part baixa de la riera Gavarra, a Canet de Mar. Molt a prop hi ha el pàrquing públic. Atenció a les obres d'art que el decoren, de l'artista Dase.

A la carta, a més de trobar els productes habituals d'aquest tipus d'establiment, hi ha un llistat original d'entrepans amb noms de pecats capitals i expressions relacionades, tipus Infiel, Como Dios o Envidia, en els quals podreu trobar diferents barreges de sabors perfectaments acoblats. He provat l'Infiel i el Como Dios i m'han semblat espectaculars.

Pel que fa a la beguda podreu trobar la cervesa del país (inclosa la Moritz en diverses modalitats) i altres suaus com les mexicanes Desperados o Coronita. Si preferiu vi, només n'hi ha un, que és el Nuviana (coupage de Tempranillo/Cabernet Sauvignon, de la DO Vino de la Tierra del Cinca). Del cava no recordo el nom (potser Roger de Flor) però no és res de l'altre dijous. Tan el vi com el cava el venen a copes, si vols.

Però a més dels entrepans i la seva denominació, el punt fort del local és la decoració, un contrapunt constant entre dimonis i àngels (leitmotiv recurrent que ja comença amb el nom de l'establiment). Només per veure els grafittis val la pena acostar-s'hi. Són autèntiques obres d'art d'un artista anomenat Dase, que en alguns rostres o detalls ofereix un hiperrealisme inquietant. A més, un retaule petit d'una verge, una cadira diferent de les demés a cada taula (potser per a l'ovella negra de la colla), bombetes vintage, talles de fusta d'àngelets... Entrant a l'esquerra, queda el mural més espectacular del local, un dimoniet i un angelet intentant mossegar un entrepà de frankfurt. Tothom se'l queda mirant i més amunt reprodueixo el dimoniet. Tot i els diminutius que utilitzo, les mides de les figures són molt grans i criden l'atenció des del carrer. Més a l'interior del local hi ha un altre grafitti d'unes mans aguantant un entrepà d'hamburguesa. Aquesta obra també compta amb molts partidaris. Jo us recomano que visiteu el lloc web de l'artista, www.dase.es, on trobareu moltes altres obres seves i tota la info sobre aquest grafittero genial.

Per completar tota la decoració temàtica, la mestressa (una dona encantadora amb molta empenta) i les cambreres, van a conjunt amb la decoració, de negre i amb algun petit toc vermell.

Recomano anar-hi abans de l'hora punta, posem-hi entre 8 i 9 per fer un berenar sopar, perquè és quan podreu gaudir-ne més i quan us serviran millor.

En definitiva, es tracta d'un frankfurt divertit, diferent, un punt canalla, amb un toc de qualitat i una pinzellada d'art.

No comments: